ga naar de hoofdinhoud

Waterschappen genomineerd voor Beste Overheidsinnovatie van het jaar

De waterschappen Brabantse Delta, Fryslân, Hollandse Delta, Scheldestromen en De Dommel zijn samen met hun partners HVC en Paques Biomaterials genomineerd voor Beste Overheidsinnovatie van het jaar 2023. Weer een mooi bewijs dat we werken voor een innovatieve sector!

De jury maakt in de week van 4 september bekend welke 10 innovaties meedingen naar één van de 3 finaleplekken. Wij wensen de waterschappen en hun partners veel succes met hun innovatie Demonstratie-installatie PHA2USE | STOWA!

Innovatieve sector

Dat waterschappen innovatief zijn en voortdurend werken aan beter water en een betere omgeving wisten wij natuurlijk al langer. Nieuwsgierig wat er allemaal gaande is op het gebied van innovatie binnen onze sector? Kijk naar het indrukwekkende overzicht op www.winnovatie.nl.

Over de verkiezing

De Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) geeft aan dat hun doel met de verkiezing is om goede overheidsinnovaties een podium te bieden en in het zonnetje te zetten, kennis uit te wisselen en ter inspiratie te dienen voor overheidsinnovaties, overheidsorganisaties en overheidsmedewerkers. Juryvoorzitter en burgemeester van Den Haag Jan van Zanen begeleidt de jury en de voorselectie commissie in hun zoektocht naar de beste overheidsinnovatie en maakt de winnaar bekend tijdens de uitreiking van de Overheidsawards op 28 november in de Koninklijke Schouwburg.

Voor meer informatie over de Verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2023 ga je naar www.overheidsawards.nl.

Longlist Beste Overheidsinnovatie van het jaar 2023