Nieuws

Nieuws

Jaarlijks pensioenoverzicht en wegwijs in je pensioen

In april heeft ABP de jaarlijkse pensioenoverzichten verstuurd. In het jaarlijkse pensioenoverzicht (UPO) staat hoeveel pensioen je hebt opgebouwd bij ABP.

Lees meer
Nieuws

Wijziging cao-tekst per 1 mei

Per 1 mei 2020 wordt een extra lid toegevoegd aan Artikel 4.3.4 van de Cao Werken voor waterschappen. Het gaat om lid 3 'De vakantie gekocht uit het IKB vervalt en verjaart niet'.

Lees meer
Nieuws

Website Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (WSGO) live

De website van de Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (WSGO) is nu live. De WSGO is het 'gemeentelijke zusje' van de Vwvw. Op de website wordt vanaf nu al het nieuws rondom de vereniging en de arbeidsvoorwaarden in de gemeentelijke sector gepubliceerd.

Lees meer
Nieuws
Mary Scholtus

Mary Scholtus nieuw bestuurslid Vwvw

In de online ledenvergadering van 3 april hebben de leden van de Vereniging werken voor waterschappen unaniem ingestemd met het voorstel om Mary Scholtus per direct als nieuw bestuurslid te verwelkomen.

Lees meer
Nieuws
logo

Verkiezingen Overheidsmanager en Beste Overheidsorganisatie van 2020 geopend

Nederland bevindt zich in een roerige periode. Overheidsorganisaties nemen belangrijke besluiten die invloed hebben op de gehele Nederlandse samenleving op korte en lange termijn. Welke manager of organisatie is in staat om op een juiste manier in te spelen op deze complexe opgaven? Vanaf nu is het mogelijk om kandidaten te nomineren voor Overheidsmanager van het Jaar en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020.

Lees meer
Nieuws

Coronavirus: aangepaste bijeenkomsten en sectorspecifieke vragen

De Vwvw volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het nieuwe coronavirus. Daarom zullen de geplande bijeenkomsten van vorm veranderen of verplaatst worden. Ook geven we graag antwoord op sectorgerelateerde werkgeversvragen rondom het coronavirus.

Lees meer
Nieuwsarchief