ga naar de hoofdinhoud

Unieke actie arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

In samenwerking met WENB en Loyalis is er een speciale informatiecampagne rondom arbeidsongeschiktheid voor leden van de Vwvw. De Vwvw heeft hiervoor aantrekkelijke afspraken gemaakt met Loyalis voor zowel werkgever als werknemer.

Inmiddels doen er al 12 leden van de Vwvw mee met deze actie. Deze organisaties informeren hun medewerkers de komende tijd over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

De actie in het kort

Voor werkgevers

Een gezonde organisatie met vitale medewerkers. Dat wil toch iedereen? Zeker nu de behoefte aan nieuw personeel groot is. Het behouden van talent is ook een opgave! Met goed werkgeverschap sta je één stap voor. Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is een mooi voorbeeld van een secundaire arbeidsvoorwaarde.

  • 3 maanden geen medische uitsluitingen;
  • hulp bij de communicatie naar medewerkers; en
  • samen met de werkgeversverenigingen WENB en Vwvw.

Loyalis geeft een extra korting op de verzekering. Deze korting is afhankelijk van het aantal werkgevers van de Vwvw dat deelneemt aan deze actie. De korting is al opgelopen tot 21% en kan na extra aanmeldingen van werkgevers binnen de sector oplopen tot maximaal 23%.

 

Je kunt als werkgever uiteraard zelf beslissen of je deelneemt. Wil je nog meedoen? Meld je dan vóór 1 mei 2023 nog aan via de website van Loyalis.

Voor werknemers

Als je in dienst bent bij een werkgever, ben je automatisch verzekerd via de WIA. Maar deze verzekering verzekert niet je volledige salaris. Je kunt je daarom aanvullend verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid.

 

Speciaal voor de medewerkers in dienst bij leden van de Vwvw is er een AOV die het inkomen aanvult bij arbeidsongeschiktheid. Tijdens deze unieke actie worden er geen gezondheidsvragen gesteld. Een groot voordeel, want er gelden dan gedurende 3 maanden geen medische uitsluitingen voor de verzekering. Ook gaan de medewerkers sneller door het aanvraagproces.

 

Voorwaarde voor deze actie is dat jouw werkgever meedoet aan deze semicollectief campagne. Doet jouw werkgever niet mee, maar wil je wel een verzekering afsluiten via Loyalis, dan gelden bovengenoemde voorwaarden niet.